Blog

Overleven in deze coronacrisis: Wat is uw strategie en hoe komt u aan aanvullende bedrijfsfinanciering?

BCG Corporate Finance is een financieringsspecialist en kan u ook helpen bij bijzonder beheer & recovery. Wij helpen u, zeker ook nu en blijven maatwerk leveren.

Dat er een nieuwe crisis zou komen was wel duidelijk maar hoe die naar buiten zou komen wisten we niet. Door de huidige crisis zijn een aantal sectoren keihard tot stilstand gekomen. Het is makkelijk om dan te zeggen je had meer reserves moeten opbouwen in goede tijden. Maar door de Coronacrisis wordt op iedere ondernemer een beroep op zijn/haar creativiteit gedaan, hoe nu verder te gaan. Los van de kosten die doorlopen, niet iedereen krijgt een vergoeding van de overheid, moet je kijken naar uw businessmodel. Waar moet ik veranderen als ik naar mijn branche kijk?

In de huidige fase van de crisis is het natuurlijk belangrijk ervoor te zorgen dat uw organisatie de periode van omzetdaling financieel kan overbruggen. Anderzijds is het te adviseren voorbereid te zijn op een scenario waarin de onderneming, of een juridisch zelfstandig deel van de onderneming, mogelijk zal failleren.

We gaan er van uit dat de door de overheid aangekondigde maatregelen voor diverse bedrijven niet voldoende zijn. Het is een reƫle verwachting dat er de komende tijd meerdere faillissementen zullen volgen.

U heeft dan ook wellicht behoefte aan extra bedrijfsfinanciering. Hier kan BCG u bij helpen.

Het nut en de noodzaak van de te treffen maatregelen zijn altijd afhankelijk van de specifieke situatie en zullen per individuele onderneming verschillen. Kortom, het blijft altijd maatwerk.

Aanvullende bedrijfsfinanciering nodig of meer weten? Mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak met de financieringsspecialisten van BCG Corporate Finance.

Neem dan contact met ons op: https://www.bcgcorporatefinance.nl/contact

 

 

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS