Drs. Martijn Boer MSc RAB

Martijn Boer (1973) heeft na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit (1998) diverse functies binnen Rabobank Nederland en Rabobank International bekleed. De rode draad binnen al deze functies is overnames en financieringen. En dat binn en uiteenlopende branches als de bouw, onroerend goed, scheepvaart, groenfinanciering en energiemaatschappijen en variërend van MKB tot Grootbedrijf.

Martijn heeft 20 jaar ervaring in bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen en sinds 2008 is hij als ondernemer en corporate finance specialist actief in bedrijfsovernames en (overname)financieringen en advisering op strategisch niveau. Martijn heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de begeleiding van bedrijven in uiteenlopende sectoren bij alle fases van het (ver)kooptraject. Van waardering, onderhandelingen tot ondertekening van de  contracten.

Martijn is afgestudeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en heeft de opleiding Business Valuation met succes afgerond. Martijn is gecertificeerd lid van de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB) en volgt regelmatig aanvullende studies (Tilburg University, Nyenrode Business University en Avans Hogeschool) om zijn relaties op het hoogst mogelijke niveau te kunnen adviseren. Tevens is Martijn eerstegraads bevoegd docent in bedrijfseconomie en geeft hij enkele uren per week les aan het RSG Lingecollege in Tiel.

Martijn’s passie is het om ondernemers bij doorslaggevende momenten in hun ondernemingsleven te begeleiden. Op deze momenten ondernemers met heldere analyses en doeltreffende maatregelen daadwerkelijk verder helpen, daar doet Martijn het voor.

U kunt me bereiken op 06 57 99 87 81 of mail me op martijn.boer@bcgcorporatefinance.nl.

Gecertificeerd BOBB lid.

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS