Diensten

De financiering van een gebouw, een groenfinanciering, werkkapitaal of een overname van een bedrijf. Het uitkopen van aandeelhouders of een Management Buy Out.
Denken over de strategische toekomst van uw onderneming of de waardering van een bedrijf. Herstructurering of reorganisatie van uw bedrijf.

Zo maar enkele van onze activiteiten waar we goed in zijn en waar we ons dagelijks mee bezig houden. En door onze ervaring en kunde kunnen we u ontzorgen. Voor u is het immers geen dagelijkse kost en zult u niet alle bedrijfseconomische, fiscale en juridische consequenties overzien. Om nog maar te zwijgen over de emotionele aspecten die ook vaak een belangrijke rol spelen bij deze complexe processen.

BCG Corporate Finance is dé adviseur voor u. Persoonlijk betrokken, onafhankelijk en als geen ander in staat om afstand te nemen als dat nodig is om er voor u het best mogelijke resultaat uit te slepen. Wij begeleiden u, met onze zelf ontwikkelde methodiek, bij voorkeur vanaf het begin tot het eind omdat dat nu eenmaal de beste resultaten oplevert. Op uw verzoek kunt u ons ook inschakelen voor onderdelen van het hele proces.

Wilt u precies weten wat onze persoonlijke en onafhankelijke aanpak voor u kan betekenen? Bel 06 57 99 87 81 of mail ons en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS