Strategie

Strategie: Waar wilt u over drie tot vijf jaar staan met uw onderneming?

Waar wilt u over drie jaar staan met uw onderneming en hoe gaat u dat bereiken? Wat is uw strategie voor dit jaar en voor de komende drie of vijf jaar?  De vragen zijn eenvoudig te stellen, de beantwoording  is echter moeilijk. Zeker als u  uw strategie in uw eentje moet ontwikkelen. U zult bij het opstellen van een strategie een ervaren sparringpartner met de juiste financiële en bedrijfskundige kennis goed kunnen gebruiken. Een sparringpartner die niet alleen met u meedenkt maar ook de voortgang in de gaten houdt. En die niet bang is om u te confronteren met de verschillen tussen de financiële doelstellingen en de werkelijkheid. Een sparringpartner bovendien die u helpt bij het invoeren van de noodzakelijke stappen.

Meer weten: Strategisch advies

Strategie: Reorganisatie

Wanneer de continuïteit van een onderneming in gevaar komt, moet vakkundig en doelgericht worden opgetreden. Ervaring leert echter dat ontwikkelingen die uiteindelijk kunnen leiden tot faillissement vaak al jaren binnen het bedrijf aan de gang zijn. Deze zijn onvoldoende onderkend en bijsturing heeft te weinig en/of te laat plaatsgevonden. Ondernemers die eenmaal in liquiditeitsproblemen zijn geraakt, komen er moeizaam of niet op eigen kracht uit. Een externe deskundige is dan van grote waarde. BCG Corporate Finance helpt bij de probleemanalyse, het opstellen van een recovery-plan en bij de implementatie daarvan.

Meer weten over onze aanpak Reorganisatie

Wilt u precies weten wat onze persoonlijke en onafhankelijke aanpak voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS