MAIKO VAN DAM

Al sinds 2009 helpt Maiko (1962) bedrijven om gezond te worden of gezond te blijven. Samen met zijn klanten zoekt hij naar manieren om de omzet te verhogen, kosten te besparen en nieuwe investeerders of financiers te vinden. BCG Corporate Finance kiest geen standaardoplossingen, maar slaat graag onverwachte wegen in – als die maar leiden tot het gewenste resultaat.

Maiko is bedrijfskundige en kent de bankenwereld als geen ander. Hij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het begeleiden van Bijzonder Beheer Trajecten, complexe financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames. Kenmerkend voor Maiko is zijn vasthoudendheid. Hij bijt zich vast in financiele en bedrijfskundige vraagstukken en laat pas los als hij zeker weet dat die opgelost zijn.

Wie met Maiko samenwerkt, weet altijd waar hij aan toe is. Hij zegt waar het op staat, is doortastend en betrokken en kan zich goed verplaatsen in de situaties van zijn klanten. Maiko werkt graag voor bedrijven in het MKB.

In zijn vrije tijd is Maiko fanatiek hockeycoach en scheidsrechter. Mensen de weg wijzen naar succes kan op veel manieren!

 

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS