Investeerders / participaties

Investeerders: BCG Corporate Finance kent vele investeerders

BCG Corporate Finance streeft naar meerwaarde voor alle deelnemers; dat is de inzet in iedere participatie van investeerders. We streven naar win-win-situaties voor alle betrokkenen. HBCG Corporate Finance brengt partijen samen die elkaar kunnen versterken waarbij het soms alleen om het inbreng van vermogen gaat maar meestal om meer meer. Geld is dan vaak niet het belangrijkste maar de wisselwerking en toegevoegde waarde van alle partijen.

Participatiefondsen

BCG Corporate Finance kent partijen die willen investeren in bedrijven, ideeën en plannen met toekomst. BCG Corporate Finance kent die partijen en onderhoudt goede contacten met hen. Tegelijk kennen we ook de partijen die op zoek zijn naar vermogen in de breedste zin van het woord. Dit vanuit onze partnerschappen en verbindingen met diverse partijen. De adviseurs van BCG Corporate Finance zijn financieel onderlegd en hebben binnen de financiële branche een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd.

BCG Corporate Finance richt zich op ondernemingen die op zoek zijn naar een kapitaalinjectie en/of een andere impuls. Dit vanuit groei of het verleggen van de focus. In alle gevallen staat het vermogen tot waardecreatie voorop.

Bent u – vanuit uw ambities en doelstellingen – op zoek naar een participant die meerwaarde kan creëren voor u en/of uw organisatie? BCG Corporate Finance staat voor u klaar.

Onze dienstverlening inzake participaties bestaat uit:

  • Het samenstellen van informatiememoranda en anonieme zoekprofielen
  • Waardebepaling (in samenspraak met accountants) van ondernemingen
  • Het vinden van participanten (strategische en MBI-kandidaten en kapitaal van bancair tot informal capital)
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met potentiële participanten en ondernemers
  • Het construeren van transacties (koop, verkoop, fusie, MBI, MBO, participatie).

Onze ervaren adviseurs kennen de ondernemersbelangen en staan voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en discretie en korte lijnen.

BCG Corporate Finance is gecertificeerd lid van de BOBB: Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht http://www.bobb.nl/

Contact

 

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS