Bedrijfsfinanciering

U wilt de best mogelijke bedrijfsfinanciering

Een bedrijfsfinanciering is voor verschillende doeleinden mogelijk. Door onze achtergrond en ervaring weten we hoe een financier naar de cijfers van uw bedrijf en naar u als persoon en ondernemer kijkt. We weten ook welke informatie een financier wenst te ontvangen voor een financieringsaanvraag afgehandeld kan worden. Het opstellen van een financieringsmemorandum vergroot de kansen op een bedrijfsfinanciering aanzienlijk. BCG Corporate Finance helpt bij het opstellen van het businessplan wat door ons wordt gebruikt in het financieringsmemorandum. Door ons grote netwerk van financiers kunnen we de aanvraag indienen bij die partij waar u de beste voorwaarden zult krijgen. Niet iedere financier denkt hetzelfde namelijk.Tevens zijn wij op de hoogte van de diverse regelingen van de overheid (RVO). Onze grote kennis van financieringsvoorwaarden en diverse branches zorgt vaak voor het verschil in de goede bedrijfsfinanciering voor uw bedrijf. En dat is goed voor u.

Aanpak bedrijfsfinanciering

Onze aanpak bij bedrijfsfinancieringen en herfinancieringen heeft de volgende stappen:

1. Analyse financieringsstructuur

2. Haalbaarheidsonderzoek (her)financiering

3. Opstellen financieringsmemorandum

4. Onderhandelingen met financiers

Door de vele diverse vormen van bedrijfsfinanciering kan dat echter ook een gehele andere werkwijze zijn die noodzakelijk is om uw onderneming op de juiste manier te financieren. Maatwerk dus. We zullen ook uitgebreid stilstaan bij de verschillende mogelijke bedrijfsfinancieringsvormen en wat deze voor consequenties voor u hebben. Verder bespreken we niet alleen de consequenties op de korte termijn maar ook op de (middel)lange termijn.Enkele voorbeelden van bedrijfsfinancieringen waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • vastgoedfinanciering
  • projectfinanciering
  • bedrijfsovername
  • verruimen van werkkapitaal
  • bedrijfsinventaris
  • transportmiddelen
  • groenfinanciering
  • startersfinanciering

Vanzelfsprekend zijn we onafhankelijk van welke financier dan ook en zijn we volkomen transparant over onze inkomsten. Wij hebben één belang namelijk, uw belang! Wilt u precies weten wat onze persoonlijke en onafhankelijke aanpak bij bedrijfsfinanciering voor u kan betekenen? Bel 06 57 99 87 81 of mail martijn.boer@bcgcorporatefinance.nl en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

BCG Corporate Finance is gecertificeerd lid van de BOBB: Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht http://www.bobb.nl/

 

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS