Verkoop Familiebedrijf in de Installatietechniek

Een familiebedrijf dat al ruim honderd jaar bestaat, is laatst door drs. Martijn Boer MSc RAB, Register Adviseur Bedrijfsopvolging verkocht aan een geschikte  Management Buy In kandidaat.  De ondernemer beschikte niet over een opvolger en wilde dat zijn familiebedrijf in goede handen kwam zodat en het personeel en de goede naam behouden zouden blijven. Na een zoektraject ingezet door drs. Martijn Boer MSc RAB, Register Adviseur Bedrijfsopvolging leek de tweede kandidaat een goede match te zijn en deze kandidaat was direct vanaf de start enthousiast en wilde graag eigenaar worden van het bedrijf.

Succesvolle verkoop familiebedrijf

Na een traject van 4 maanden werden in september 2015 de glazen geheven op een succesvolle verkoop. Door een goede samenwerking tussen partijen verliep het verkoopproces naar alle tevredenheid en konden Verkoper en Koper beiden terugkijken op een geslaagde bedrijfsovername.

Wilt u ook succesvol uw onderneming verkopen? Neem dan contact op met onze specialisten op het gebied van bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht. Kijk ook eens op Bedrijfsovername of onder onze succesverhalen voor meer voorbeelden van succesvolle bedrijfsoverdrachten.

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS