BCG Corporate Finance

BCG Corporate Finance weet alles over Management Consultancy. Onze expertise ligt voornamelijk op het vlak van bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en strategie. Diverse werkzaamheden die hieronder vallen zijn het waarderen van ondernemingen bij het uit elkaar gaan van aandeelhouders, het adviseren met het opstellen van businessplannen, het regelen en adviseren bij bedrijfsfinancieringen, het zoeken naar investeerders en het onderhandelen over de voorwaarden.

+ TEAM + SEO >>

U kunt uw bedrijf verkopen op vele manieren. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. Hoe eerder wij bij de verkoop betrokken zijn hoe beter wij u kunnen adviseren en behoeden voor valkuilen.

Bedrijfsfinancieringen zijn voor verschillende doeleinden mogelijk. Door onze achtergrond en ervaring weten we hoe een financier naar de cijfers van uw bedrijf en naar u als persoon en ondernemer kijkt.

Waar wilt u over vijf jaar staan met uw onderneming en hoe gaat u dat bereiken? U zult een ervaren sparringpartner met de juiste financiƫle kennis goed kunnen gebruiken.

COPYRIGHT 2018: BCG CORPORATE FINANCE | WEBDESIGN: HEERS